Nieuwsbrieven

Rondzendbrief 21 mei 2023


Beste deelnemer in Glazenkamp,

Wij willen u graag op de hoogte brengen van het laatste nieuws.

Deelnemersvergadering
Op 21 maart heeft onze jaarlijkse Deelnemersvergadering plaatsgevonden, zoals vorig jaar weer in de aula van de SSGN. Op onze website kunt u het verslag daarvan lezen.
Tevens vind u daar het verslag van de uitgebreide enquête die aan het begin van dit jaar gehouden is onder de deelnemers. Niet-deelnemers werden ook uitgenodigd te reageren.

Bijeenkomst 15 juni - nieuwe initiatieven voor Glazenkamp
Wilt u meedenken over nieuwe initiatieven voor Glazenkamp? En wilt u bijdragen aan de realisatie hiervan?
Uit de deelnemersenquête kwamen vele suggesties en ideeën voor nieuwe activiteiten voor Glazenkamp. De deelnemersvergadering uitte de wens om hier een vervolg aan te geven. Op 15 juni, van 20:00 tot 21:30 uur, gaan we met iedereen die hieraan wil bijdragen in gesprek. Hierbij willen we de ideeën die er zijn met elkaar inventariseren. En deze vervolgens koppelen aan de talenten in de wijk én verbinden aan reeds lopende Glazenkamp initiatieven.
U kunt zich aanmelden voor deze bijeenkomst door een mail te sturen naar info@glazenkamp.nl

Tariefcompensatie
De tariefcompensatie is door de deelnemersvergadering vastgesteld op 74 euro en is uiteindelijk op 24 april door KPN overgemaakt aan Glazenkamp. Het is diezelfde dag uitgekeerd aan de deelnemers.

Glazenkamp Honk

Het Glazenkamp Honk, in het schoolgebouw van de NSV2, Lamastraat 67, is geopend op de eerste zaterdag van de maand: 3 juni, 1 juli, 2 september, 7 oktober, 4 november en 2 december. Vanwege het zomerreces is het Glazenkamp Honk gesloten op 5 augustus.

Info
Met al uw vragen die een verband hebben met het functioneren van en/of het gebruik van glasvezel en de daarop werkende apparaten, kunt u terecht bij de helpdesk. Deze is bereikbaar via info@glazenkamp.nl of via voicemailservice 024 8900067.

Ten slotte een verzoek: zou u indien u verhuist dit willen melden via info@glazenkamp.nl?

Wij wensen u een mooie zomer.
Met vriendelijke groet,

Pim Ketelaar
voorzitter stichting Glazenkamp



De op deze website getoonde informatie wordt door de Stichting Glazenkamp met zorg samengesteld, maar voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Aan de inhoud van deze pagina's kunnen geen rechten worden ontleend. Glazenkamp is niet verantwoordelijk voor de diensten die door providers worden aangeboden.