Glazenkamp Honk

In het Honk kun je terecht met vragen over het gebruik van je glasvezeldiensten, met problemen die je ondervindt met je provider, met vragen over de veiligheid van je computer, met problemen bij het instellen van je tablet of smartphone of gewoon voor een praatje met een kop koffie of thee erbij om de laatste nieuwtjes uit te wisselen.

Er zijn steeds vrijwilligers van Glazenkamp aanwezig om je te ontvangen en te woord te staan. Vragen die ter plekke niet kunnen worden beantwoord, worden doorgegeven aan ter zake deskundige vrijwilligers die vervolgens contact met je opnemen. Het Honk is voorzien van een glasvezel internetaansluiting om bijvoorbeeld de werking van computerprogramma's te demonstreren.

Het Glazenkamp Honk is tot stand gekomen dankzij de medewerking van Basisschool NSV2 en de bereidheid van een groot aantal vrijwilligers om zich voor het Honk in te zetten.

Wij hopen van harte je op een of meer zaterdagen te zien verschijnen in het Glazenkamp Honk!De op deze website getoonde informatie wordt door de Stichting Glazenkamp met zorg samengesteld, maar voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Aan de inhoud van deze pagina's kunnen geen rechten worden ontleend. Glazenkamp is niet verantwoordelijk voor de diensten die door providers worden aangeboden.