Nieuwsbrieven

Glazenkamp Rondzendbrief 11 januari 2015,


Beste deelnemer in Glazenkamp,

Graag vraag ik uw aandacht voor het volgende.

Overgang van XMS naar Telfort

In onze vorige rondzendbrief van 7 november 2014 hebben wij u gemeld dat de deelnemers van Glazenkamp in principe dit voorjaar overgaan van XMS naar Telfort. Dit komt door de overname van XMS door KPN en het besluit van KPN om alle XMS-klanten onder te brengen bij Telfort (ook KPN). Volgens de laatste berichten zal Telfort u vanaf eind januari per brief informeren over de aanstaande overgang (migratie).

Speciale kortingsregeling voor Glazenkamp

Glazenkamp heeft met Telfort een overeenkomst gesloten over de migratie (overgang), waarin een speciale kortingsregeling voor Glazenkamp deelnemers is vastgelegd. We hebben ons best gedaan die kortingsregeling en andere zaken rond  de migratie zo duidelijk mogelijk op te schrijven in een speciaal document dat te vinden is op onze website, onder het kopje “Meedoenâ€.

 

Vergelijking dienstenaanbieders op het Glazenkamp netwerk

Ook andere providers dan XMS en Telfort bieden tegenwoordig hun diensten aan over het Glazenkamp glasvezelnetwerk. Om u een globaal beeld te geven van de dienstenpakketten die zij aanbieden en de tarieven die daarbij gelden, heeft Glazenkamp een beknopte vergelijking gemaakt die ook op onze website staat. Zolang u gebruik maakt van het glasvezelnetwerk, blijft u deelnemer van Glazenkamp en kunt u gebruik maken van de ondersteuning door onze vrijwilligers, welke provider u ook kiest.

We houden u per e-mail en via www.glazenkamp.nl op de hoogte van de verdere ontwikkelingen. Onze vrijwilligers geven u graag advies. Stuur een mail met uw vraag naar info@glazenkamp.nl of kom langs op het Glazenkamp Honk.

Glazenkamp Honk is gevestigd in Basisschool NSV2, Lamastraat 67

Elke zaterdag van 11.00 tot 13.00 uur staat het Glazenkamp Honk open voor alle wijkbewoners. U kunt elk gewenst moment binnenlopen. Er zijn altijd Glazenkamp vrijwilligers aanwezig om u te adviseren (rond de migratie, over het gebruik van laptop, pc, tablet,  smartphone  of tv) en u te helpen bij het zoeken naar oplossingen voor uw problemen.

 

Met vriendelijke groet,

namens het bestuur van Glazenkamp,

Boudewijn Nederkoorn


De op deze website getoonde informatie wordt door de Stichting Glazenkamp met zorg samengesteld, maar voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Aan de inhoud van deze pagina's kunnen geen rechten worden ontleend. Glazenkamp is niet verantwoordelijk voor de diensten die door providers worden aangeboden.