Nieuwsbrieven

Glazenkamp Nieuwbrief oktober 2012,


Beste Glazenkamp deelnemer,

KPN  heeft XMS overgenomen. De Nederlandse Mededingingsautoriteit heeft op 17 oktober 2012 KPN toestemming gegeven om vier service providers over te nemen waaronder XMS (zie www.nma.nl).
De overname heeft op korte termijn geen gevolgen voor de klanten van XMS. XMS blijft voorlopig onder dezelfde naam opereren en het dienstenpakket en de tarieven blijven ongewijzigd.

Glazenkamp  streeft een open netwerk na waarop zoveel mogelijk providers in onderlinge competitie hun diensten aanbieden. Daarom betreuren wij het dat op dit moment juist een verschraling van de competitie plaatsvindt. Wij zullen ons er voor in blijven zetten dat de gewenste competitie er
alsnog komt.

Zijdelings verband houdend met de overname door KPN, zal XMS binnenkort aanpassingen gaan doorvoeren in haar systeem voor de klantenadministratie en haar systeem voor internettoegang. Dat zal niet geheel zonder serviceonderbreking kunnen plaatsvinden. XMS zal u daarover binnenkort per brief informeren.

Als u nog vragen hebt over deze mededelingen, dan kunt u daarmee zoals gebruikelijk terecht op info@glazenkamp.nl.

Met vriendelijke groet,

namens het bestuur van Stichting Glazenkamp

Jean Popma, voorzitterDe op deze website getoonde informatie wordt door de Stichting Glazenkamp met zorg samengesteld, maar voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Aan de inhoud van deze pagina's kunnen geen rechten worden ontleend. Glazenkamp is niet verantwoordelijk voor de diensten die door providers worden aangeboden.