Nieuwsbrieven

Glazenkamp Rondzendbrief 27 september 2020,


Openstelling Honk

Veel deelnemers hebben de afgelopen jaren het Glazenkamp Honk weten te vinden met hun vragen over internet en digitale apparatuur. Vanwege de corona-maatregelen moest het Honk helaas geruime tijd gesloten blijven. Pas de laatste maand werd het weer opengesteld, toen alleen voor problemen met de e-mailmigratie van Telfort en alleen op afspraak. Het bestuur heeft besloten het Glazenkamp Honk vanaf nu open te stellen voor alle vragen. Nog steeds alleen op afspraak. Alles onder voorbehoud van eventuele nieuwe corona-maatregelen.

Opname Telfort in KPN

De opname van Telfort in KPN is bijna afgerond. Op de website van Glazenkamp is een notitie te vinden. Daarin wordt aangegeven welke de laatste stappen zullen zijn die deze en volgende maand worden gezet. Deze informatie is van belang voor de deelnemers die klant zijn van Telfort (ongeveer 75% van alle deelnemers).

Het Glazenkamp Honk is gevestigd in Basisschool NSV2, Lamastraat 67. De openstelling is op zaterdag van 11 tot 13 uur, alleen op afspraak via info@glazenkamp.nl of anders via de voicemailservice 024 89 000 67.De op deze website getoonde informatie wordt door de Stichting Glazenkamp met zorg samengesteld, maar voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Aan de inhoud van deze pagina's kunnen geen rechten worden ontleend. Glazenkamp is niet verantwoordelijk voor de diensten die door providers worden aangeboden.