Nieuwsbrieven

Glazenkamp Rondzendbrief 4 december 2015,


Deze rondzendbrief wordt gestuurd naar de deelnemers die zich via de Glazenkamp website of in het Glazenkamp Honk hebben geregistreerd als deelnemer van Glazenkamp.

Beste deelnemer in Glazenkamp,

Graag vraag ik uw aandacht voor het volgende.

Wijkalarmering

Op 25 november heeft de voorlichtingsavond plaatsgevonden over wijkalarmering. Veel Hazenkampers hebben hun belangstelling voor dit project al kenbaar gemaakt. Zij worden over de verdere ontwikkelingen rechtstreeks geïnformeerd door de initiatiefnemers. U wordt vriendelijk verzocht vanaf nu alle e-mail aangaande het project wijkalarmering te richten aan: wijkalarmering@glazenkamp.nl

E-mail instellingen bij Telfort

Voor de deelnemers die gebruikmaken van e-mail van Telfort en in het bijzonder van e-mailadressen die eindigen op “@glazenkamp.netâ€, heeft Glazenkamp een document samengesteld waarin uitleg wordt gegeven over het omgaan met e-mail instellingen bij Telfort. Het document geeft uitleg over begrippen als POPmail, Webmail en IMAP, over de betere mogelijkheden voor beveiliging die beschikbaar zijn gekomen door de overgang van XMS naar Telfort en over de instellingen die daarvoor moeten worden toegepast.
Indien de e-mail bij u nu geen problemen oplevert, hoeft u niets te doen. Maar als u op uw nieuwe tablet of smartphone uw e-mail nieuw moet instellen, of wanneer u meer wilt weten over dit onderwerp of de beveiliging van uw e-mail wilt verbeteren, dan kan dit document u van dienst zijn. Het staat op de website van Glazenkamp.
Uiteraard kunt u met vragen over en problemen met e-mail instellingen ook altijd terecht bij het Glazenkamp Honk.

Glazenkamp Honk

Elke zaterdag van 11.00 tot 13.00 uur staat het Glazenkamp Honk open voor alle wijkbewoners. Het adres is Basisschool NSV2, Lamastraat 67. U kunt elk gewenst moment binnenlopen. Het Honk is gesloten op 5 december, 26 december en 2 januari.

Met vriendelijke groet,
Namens het bestuur van Glazenkamp,
Boudewijn NederkoornDe op deze website getoonde informatie wordt door de Stichting Glazenkamp met zorg samengesteld, maar voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Aan de inhoud van deze pagina's kunnen geen rechten worden ontleend. Glazenkamp is niet verantwoordelijk voor de diensten die door providers worden aangeboden.