Nieuwsbrieven

Glazenkamp Rondzendbrief 22 juni 2015,


Deze rondzendbrief wordt gestuurd naar de deelnemers die zich via de Glazenkamp website of in het Glazenkamp Honk hebben geregistreerd als deelnemer van Glazenkamp.

Glazenkamp Honk

Zaterdag 20 juni was de laatste dag voor de vakantieperiode dat het Glazenkamp Honk was geopend. Op zaterdag 3 september gaat het Honk weer open en dan kunt u er weer van 11 tot 13 uur terecht. In de vakantiemaanden kunt u met uw vragen en problemen per e-mail wel terecht bij info@glazenkamp.nl en anders kunt u een verzoek om terug te bellen achterlaten op 024-8900067.

Migratie XMS naar Telfort

De volgende informatie is alleen van toepassing voor de deelnemers die in het voorjaar zijn overgegaan van XMS naar Telfort.

Telfort heeft ons gemeld dat voor iedere deelnemer die voorheen de belkosten naar vaste nummers had afgekocht en dat is blijven doen (voor € 10 per maand), de service is uitgebreid. Zonder bijbetaling zijn nu ook de kosten van bellen naar mobiele nummers in Nederland en naar vaste nummers in 40 andere landen afgekocht. Voor alle andere Telfort-klanten blijft gelden dat zij de belkosten naar vaste en mobiele nummers in Nederland af kunnen kopen voor € 15 per maand. Daarin zitten nu ook de kosten voor bellen naar vaste nummers in 40 andere landen.

Veel deelnemers hebben bij de overgang van XMS naar Telfort een korting ontvangen op de maandelijkse abonnementskosten. Die korting geldt voor onbeperkte duur zolang uw bestaande abonnement geen wijziging ondergaat. Zaken als aanpassingen in zenderpakketten, afkoop van belkosten of juist het stoppen daarmee en het aan- of uitzetten van andere opties, worden niet beschouwd als een wijziging in het abonnement. De korting blijft in die gevallen dus gehandhaafd. Indien bij uw contacten met de klantenservice van Telfort daar twijfels over blijken te bestaan, verzoeken wij u dat te melden bij info@glazenkamp.nl.

Wij wensen u graag mooie zomermaanden.

Met vriendelijke groet,
Namens het bestuur van Glazenkamp
Boudewijn NederkoornDe op deze website getoonde informatie wordt door de Stichting Glazenkamp met zorg samengesteld, maar voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Aan de inhoud van deze pagina's kunnen geen rechten worden ontleend. Glazenkamp is niet verantwoordelijk voor de diensten die door providers worden aangeboden.