Nieuwsbrieven

Glazenkamp Rondzendbrief 7 november 2014,


Overgang van XMS naar Telfort

In 2012 heeft KPN XMS overgenomen. Naast XMS heeft KPN verschillende andere merken, zoals Telfort. KPN heeft besloten om alle huidige klanten van XMS voortaan onder te brengen onder het merk Telfort. Voor de deelnemers van Glazenkamp die gebruik maken van de diensten van XMS zal dat begin 2015 zijn.

Het overgrote deel van de deelnemers van Glazenkamp (95%) zal bij Telfort minder of ongeveer hetzelfde gaan betalen voor een vergelijkbaar abonnement. Glazenkamp heeft met Telfort onderhandeld over een speciale kortingsregeling die verder gaat dan de standaardkortingen die Telfort elders aanbiedt. Deze kortingen voor de huidige deelnemers van Glazenkamp blijven geldig zolang hun abonnement ongewijzigd blijft. Daarnaast hebt u altijd de mogelijkheid om te kiezen voor een standaard Telfort abonnement met een ander aanbod, bijvoorbeeld een lagere internetsnelheid, waardoor u in sommige situaties nog goedkoper uit bent.

Bij de omschakeling van XMS naar Telfort of als u overstapt naar een andere provider geldt: zolang u gebruik blijft maken van glasvezel, blijft Glazenkamp uw belangen behartigen. Uw deelnemerschap van Glazenkamp is niet gebonden aan een provider, maar aan het gebruik van ons glasvezelnetwerk. Steeds meer glasvezelproviders kunnen hun diensten leveren via ons netwerk.

We adviseren deelnemers die overwegen om al vóór begin 2015 over te stappen naar Telfort of een andere provider, grondig uit te zoeken wat precies het verschil in aanbod en prijs is met hun huidige abonnement van XMS. Vaak lijkt een aanbod gunstiger dan het in werkelijkheid is. Het dienstenaanbod is dan bijvoorbeeld krapper of de tarieven die na de eerste startperiode betaald moeten worden, zijn hoger. Houd ook rekening met de gunstigere Glazenkamptarieven die zullen gelden na de overgang naar Telfort.

We houden u per e-mail op de hoogte. Zodra de kortingsregeling definitief vaststaat, plaatsen we op deze site een vergelijkend overzicht van de huidige XMS-tarieven met de Glazenkamptarieven van Telfort. We bereiden ook een vergelijking voor met de tarieven van enkele andere providers.

Onze vrijwilligers geven u graag advies bij uw keuze. Stuur een mail met uw vraag naar info@glazenkamp.nl of kom op zaterdag langs op het Glazenkamp Honk, elke zaterdag van 11 tot 13 uur in basisschool NSV2, Lamastraat 67.De op deze website getoonde informatie wordt door de Stichting Glazenkamp met zorg samengesteld, maar voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Aan de inhoud van deze pagina's kunnen geen rechten worden ontleend. Glazenkamp is niet verantwoordelijk voor de diensten die door providers worden aangeboden.